Kosteloos Advies

Zoals je kunt lezen op onze website, bieden de advocaten uit ons netwerk hun diensten kosteloos voor werknemer aan. Wij begrijpen dat je je afvraagt waarom zij dit kosteloos doen. Dat leggen wij je graag uit.

Vergoeding voor advocatenkosten

Allereerst is van belang dat in 9 van de 10 vaststellingsovereenkomsten een vergoeding staat opgenomen voor de advocatenkosten. De werknemer krijgt dan een vast budget om een advocaat te raadplegen. Dat betekent dat onze advocaten hun factuur rechtstreeks sturen aan de werkgever. Per saldo kost dat jou als werknemer dus niets!

De vergoeding die doorgaans wordt aangeboden bedraagt tussen de EUR 250,- en EUR 750,- ex btw.

Pro Deo Rechtsbijstand

Naast de vergoeding die jouw werkgever je aanbiedt om een advocaat in te schakelen, is het ook mogelijk dat de advocaat je bijstaat op pro deo basis. Indien daarvan sprake is, betaalt de overheid jouw advocatenkosten. Dit is echter alleen mogelijk als jouw inkomen onder een bepaalde grens zit. Overleg dit gerust met onze advocaten.

Contact

Kortom, je kunt via ons kosteloos/gratis jouw vaststellingsovereenkomst laten controleren. Neem daarom contact met ons op, via onze contactpagina.